Değerli Araştırmacılar,

BİLDİRİ GÖNDERİMİ:
12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilecek olan TOK2018 Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı için bildiri gönderimi tarihi 20 Haziran 2018 tarihine kadar uzatılmıştır.

DAVETLİ KONUŞMACILARIMIZ:
Michigan Üniversitesi’nden Associate Research Scientist Dr.Tulga Ersal, “Increasing Mobility of Unmanned Ground Vehicles Across Different Modes of Control – From Teleoperation to Full Autonomy” başlıklı bir sunum gerçekleştirecektir.
İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi’nde 38 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan çok değerli hocamız Prof. Dr. Atilla Bir “Otomatik Kontrol Uygulamalarının Geçmişi” konulu bir sunum yapacaktır. Prof. Dr. Atilla Bir, özellikle İslam dönemini ele alan Teknoloji Tarihi, Astronomi Tarihi ve Bilim Aletleri konularında lisans, lisansüstü ve doktora dersleri vermeyi sürdürmektedir.
Dekan ve Bölüm Başkanı olarak uzun yıllar idari görevler yapmış olan Prof. Dr. Mehmet Demirkol, Mühendislik eğitimi ile ilgili güncel konuları da kapsayan, ABET ve yeni MÜDEK 2.1 akreditasyonu ile ilgili bir sunum yapacaktır.

KAYIT ÜCRETLERİ:
Bildiri yazarları için 200 TL, tüm diğer katılımcılar için 300 TL olarak belirlenmiştir. (Basıma hazır bildiri ile birlikte en az 1 yazarın kayıt yaptırması gerekmektedir.)
Öğrenci katılımcılar için AGÜ yurtlarında sınırlı sayıda ücretsiz konaklama imkanı temin edilmiştir. Bu imkandan bildiri yazarı olan lisans ve yüksek lisans öğrencileri öncelikli olarak faydalabilecektir.

SOSYAL PROGRAM:
Erciyes, Kapadokya, Kapuzbaşı Şelaleri, Hisarcik Kiranardi Şelale Park, Anadolu Harikalar Diyarı olmak üzere 5 farklı günübirlik gezi programına web sayfasından ulaşabilirsiniz. Gezi programı ön kayıt alınarak gelecek talepler doğrultusunda kesinleşecek olup, yeterli sayıda talep gelen geziler 15 Eylül 2018 Cumartesi günü yapılacaktır.
TOK2018 Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı’na yapacağınız katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, sizleri Kayseri’de görmeyi ümit ederiz.
Saygılarımızla,

TOK2018 Düzenleme Kurulu Eş Başkanları
Prof. Dr. Şeniz Ertuğrul (İ.T.Ü.)
Prof. Dr. Faruk Keçeci (A.G.Ü.)

Duyuru listemizden çıkmak için konu kısmına “unsubscribe” yazarak tok2018@agu.edu.tr adresine boş bir e-posta gönderebilirsiniz.

TOK2018 Konferans Posterine buradan erişebilirsiniz